top of page
20220211_155809.jpg

”Varje möte med ett träd är som en kärleksrelation. Om du inte kan se, känna och förstå hur just det här trädet mår och vad det behöver, så ska du inte över huvud taget ta fram dina beskärningsverktyg.”

Helena Edman

BESKÄRNING OCH TRÄDVÅRD

Att beskära och vårda träd är en av våra största passioner! Vi tycker dessutom om att jobba tillsammans och skapar gärna vackra miljöer med träden i centrum.

 

Helena har en gedigen trädvårdsutbildning samt många års erfarenhet av att beskära och nyfiket följa utvecklingen hos olika sorters träd.

 

Vi utför idag allt från traditionell fruktträds-beskärning, hamling och uppbyggnadsbeskärning till varsam restaurering av gamla, ömtåliga trädmiljöer.

 

Även avancerade trädfällningar kan utföras vid behov. Vi har naturligtvis motorsågskörkort.

Att hålla kurser i trädvård och beskärning är bland det roligaste vi vet, så kontakta oss gärna om du vill hänga med ut i trädkronorna!

TRÄDGÅRD

 

Vi erbjuder trädgårdskonsultationer där vi hjälper dig som kund med råd, tips och stöd om jordhälsa, växtval, bedömning av trädens vitalitet, m.m. med fokus på trädgårdens ekologiska och sociala hållbarhet. Vi utgår från permakulturens principer som bygger på omsorg om jorden och människor. 

 

Vi utför även skötsel i utvalda trädgårdar, där vi tar ett helhetsgrepp om allt du behöver hjälp med. Vi föredrar långsiktiga, gärna fleråriga åtagande där vi kan följa upp det vi gjort och vara med i din trädgårds utveckling. Ekologiska och långsiktigt hållbara metoder är en självklarhet för oss. 

 

 

 

 

IMG_0358.JPG
bottom of page