top of page

VI SÖKER EN GÅRD!

 

För några sedan sålde vi vår fina, men lite för stora gård på Gotland. Nu letar vi efter en ny gård här i Skåne. Vi tänker oss en fastighet på cirka 5 - 20 hektar där vi kan odla våra grönsaker, jobba i skogen och ha lite djur igen.

 

Eftersom vi jobbar professionellt med naturvård och kulturlandskap skulle vi såklart vilja omge oss med stenmurar, beteshagar, gamla träd och gärna en äng. Vi vet vad det innebär att vårda dessa marker, och vi  älskar att göra det! Viktigt att platsen är lugn och skyddad och i närheten av skog (Helena är smålänning, uppvuxen i vildmark). Just nu bor vi i Sankt Olof på Österlen och det skulle vara fantastiskt att hitta en plats här i trakten, men det behöver absolut inte vara kustnära. Ett annat område som vi trivs bra i och kan gärna tänka oss att bo i är området kring Vånga norr om Kristianstad. 

 

Funderar du på att sälja din gård eller har något tips? Hör då jättegärna av dig till oss. Vi är öppna för alla förslag. För oss skulle det även gå bra att göra ett långsamt övertagande av en gård, om de gamla ägarna kanske vill bo kvar ett år eller två. Och renoveringsbehov är verkligen inget hinder, hellre ett ruckel än ett slott!

Tack!

bottom of page